Sorin Vlașin (PSD): ”În Senatul României voi lupta pentru siguranța fiecărui maramureșean”

0
3630

Sorin Vlașin, candidatul PSD pentru Senat va fi, după 6 decembrie, singurul senator pe care Maramureșul Voieovdal îl va avea în Parlamentul României. În mai puțin de o lună de zile, maramureșenii își aleg reprezentanții în forul central, pentru următorii patru ani. Șapte deputați și trei senatori vor merge în București, în noul Parlament, pentru a reprezenta cu cinste și onoare Maramureșul. Partidul Social-Democrat Maramureș a propus, pentru aceste alegeri, atât oameni noi, profesioniști în domeniile lor de activitate, cât și oameni care au mai fost în forul legislativ al țării și au deja experiența activității în Parlament.

”În cei patru ani care vor urma, economia românească și economia Maramureșului trebuie susținute, la fel cum trebuie să ne preocupe sănătatea fiecărui român și educația elevilor. Toate acestea se pot rezuma la un cuvânt: siguranță! Siguranța locurilor de muncă, siguranța la servicii medicale de calitate, siguranța unui învățământ performant. Vorbele care nu sunt susținute de fapte nu au nicio valoare. Am învățat, în cei 30 de ani ca om de afaceri, că trebuie să vorbim mai puțin și să facem mai mult. De aceea, în Senatul României, mă vor reprezenta faptele”, a declarat social-democratul Sorin Vlașin, candidatul Maramureșului Voiedovdal pentru Parlamentul României.

Reprezentatul PSD pentru prima poziție pe lista pentru Senatul României a arătat că, în această competiție electorală, se bucură de întreaga susținere a familiei, care i-a fost alături în toate deciziile importante pe care le-a luat de-a lungul vieții. ”Mulțumesc familiei mele pentru înțelegerea necondiționată și pentru faptul că, prin tot ce fac, îmi arată că sunt mereu aproape de mine. Cum îmi doresc siguranță și un trai mai bun pentru familia mea, așa îmi doresc asta pentru toți maramureșenii. Și, în Parlamentul României, toate acțiunile mele vor fi pentru fiecare locuitor al Maramureșului. Împreună suntem puternici, împreună vom reuși”, a declarat social-democratul Sorin Vlașin.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.