EXCLUSIV: SURSE – Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare DECLARATĂ FOCAR COVID

0
499

Ministrul Sănătății este în drum spre Baia Mare. După ce se va opri la Direcția de Sănătate Publică Maramureș, ministrul Tătaru va pleca la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Acolo spun sursele noastre VA FACE MAREA DECLARAȚIE: SECȚIA DE ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVĂ va fi declarată FOCAR COVID.

Anunțul va fi făcut după ce astăzi conducerea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a recunoscut toate informațiile prezentate în exclusivitate de site-urile noastre, în care vă prezentam faptul că medici, asistenți medicali și brancardieri de pe secția ATI au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

ACTUALIZARE – CJSU Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a cinci cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2 din secția ATI a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la Spitalul de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat, dar și a pacienților. Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în județ, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și a limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

știre în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.