COD ROȘU LA SPITALUL JUDEȚEAN: Medici, asistenți, brancardieri – pozitivi. Secții întregi închise. DSP se ascunde și nu spune nimic

0
15271

Astăzi am publicat deja un articol despre haosul de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, acolo unde situația a fost pur și simplu scăpată de sub control. Acolo pentru a face față numărului tot mai mare de cazuri, jumătate din secția Urologie a fost transformată în secția ATI.

Dar să vă prezentăm ce informații noi avem din zona Spitalului Județean, informații venite tocmai de la cadrele medicale.

”Toată secția ATI este suport COVID. 4 medici și mai multe asistente dar și infirmiere sunt confirmate pozitiv Covid-19. Chiar și medicul șef și asistentul șef de la ATI sunt pozitivi. Toată terapia intensivă s-a mutat la etajul 3. Etajul 4 este închis, fiind considerată zonă tampon. Chirurgia toracică, este închisă. E plin de pozitivi acolo. Oncologia la fel. Nimeni nu ne spune nimic, toți tac. O asistentă lucrează cu 9 pacienți pozitivi. E inuman. Nu există circuite clare. Toată lumea umblă pe unde vrea. Asistenții de la ATI, atâția câți au mai rămas în picioare, lucrează și la etajul 2 și la etajul 3. Nimeni nu este plătit în plus. Toți facem muncă patriotică, exact ca pe vremea lui Ceaușescu. Nimeni nu primește un leu în plus. Poate directorii. Și cel mai tare este că Spitalul Județean de Urgență Baia Mare nu figurează nicăieri ca suport Spital Suport Covid” ne-au transmis cadrele medicale.

DSP Maramureș sau CJSU Maramureș NU a oferit niciun punct de vedere referitor la aceste aspecte sesizate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.