FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact pe DN18 în zona unei treceri de pietoni din Tăuții de Sus. Șoferul vinovat beat criță (actualizare)

0
1200

Un accident de circulație s-a produs astăzi dimineață pe drumul național 18, pe raza localității Tăuții de Sus.

Conform primelor informații se pare că șoferul unui autoturism a frânat pentru acorda prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea regulamentară a drumului.

În spatele său, șoferul unei autoutilitare nu a păstrat distanța de siguranță și l-a izbit în partea din spate a mașinii.

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat pe un singur sens sub dirijarea polițiștilor.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Accident rutier investigat de poliţişti

Ieri dimineaţă, pe DN18, strada Forestierului din Tăuţii de Sus, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o femeie de 68 de ani a fost rănită uşor.

Conducătorul unei autoutilitare, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a frânat la timp şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa şi care se oprise pentru a acorda prioritate de trecere unei femei aflate în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. Astfel că femeia a fost acroşată uşor de autoutilitară şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toate persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoutilitareai rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările, iar la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.