EXCLUSIV – A GIRAT președintele IONEL BOGDAN? Distrugerea bunului public la Consiliul Județean Maramureș! Pozele cu fostul președinte au fost rupte dintr-o revistă plătită din bani publici

0
1625

Incidente grave la Consiliul Județean Maramureș. Foștii angajați ai lui Gabriel Zetea, ajunși ”trenele” actualului președinte PNL-istul Ionel Bogdan, și-au dat cu stângu-n dreptul zilele trecute. Totul pentru a intra în grațiile liberalului Bogdan! Cel puțin asta susțin sursele noastre.

Culmea este că acestora nici nu le-a păsat că prin acțiunile lor au comis o infracțiune! Infracţiuni contra patrimoniului. CAPITOLUL V: Distrugerea şi tulburarea de posesie. Art. 253: Distrugerea. (1) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Art. 253 pedepsește și tentativa.

Cine a dat ordinul? Răspunde cineva? Aud procurorii și polițiștii? Se va deschide o anchetă? Știe liberalul Bogdan despre toate acestea?

Ce s-a întâmplat de fapt? Sursele noastre susțin cu tărie o femeie, mâna dreaptă a fostului președinte Zetea, s-a pus să rupă toate paginile dintr-o revista plătită din bani publici prin luna mai a anului 2020. Se spune că a fost ruptă prima pagina – cuvântul înainte cu fotografia președintelui de atunci, Gabriel Zetea.

Are ceva de spus despre distrugerea unui bun public șeful de la administrativ? Cea care face inventar la bunurile Consiliului Județean Maramureș. Cine a cerut a paginile unde apare Zetea să fie rupte? Poate ne spun și nouă un nume. Sursele noastre spun că ”acțiunea ruptul paginilor” ar fi avut loc în 20 octombrie 2020, când s-au inventariat toate bunurile din CJ Maramureș.

Oare actualul președinte al Consiliului Județean Maramureș a girat sau girează așa ceva? Va sesiza el organele competente pentru a-l identifica pe cel care a dat ordinul dar și pe cel (cea) care l-a executat?

știre în actualizare

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.