FOTO EXCLUSIV: Atacul terorist din Viena văzut prin ochii unei maramureșence. Trei civili și un atacator au murit. Alte 15 persoane au fost rănite

0
4417

Un incident armat a avut loc, luni seară, în centrul oraşului Viena, unde au fost mobilizaţi numeroşi agenţi ai forţelor de ordine. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional! O fotografie ne-a fost furnizată de o maramureșeancă stabilită în Capita Austriei.

UPDATE: 09.00

Un atac armat a avut loc în Viena luni seară, în jurul orei 22:00 ora României. Trei civili și unul dintre atacatori au murit. Alte 15 persoane au fost rănite, printre care și un polițist care se află în stare gravă.

Update 23,20: Un agent de poliţie a fost ucis în atacul armat din centrul Vienei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate austriece, crie Mediafax. 

De asemenea, unul dintre autorii atacului armat a fost arestat.

Update 23,12: Sursele spun că ar fi vorba de mai mulți atacatori. Unul dintre aceștia a fost ucis imediat după ce a tras asupra unui polițist. Omul legii a fost grav rănit. 

Update 23,00: Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, mai multe persoane au fost omorâte în atacuri armate comise în zone din Viena, inclusiv într-un hotel. De asemenea, mai multe persoane au fost luate ostatice într-un restaurant.

Din primele informații, se pare că este vorba despre un asalt cu un pistol mitralieră asupra unei sinagogi din Viena. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.