GALELE UFT 9 – Băimăreanul Rogoz Ionuț va lupta pentru centura de CAMPION, cu cei mai buni luptători din țară

0
536

Luptătorul de MMA și antrenorul băimărean Rogoz Ionuț și-a anunțat oficial participarea la următoarea ediție a celei mai urmărite gale de MMA din țară. Ultimate Fighting Tournament 9 (UFT 9) urmează să se desfășoare la Cluj, la o dată care va fi anunțată ulterior în funcție de evoluția pandemiei de Coronavirus.

Rogoz a primit și în acest an, din partea promoter-ului Haidu Sebastian și a matchmaker-ului Paul Florean, șansa de a lupta cu cei mai buni sportivi din România, experți în arte marțiale, pentru titlul de campion UFT.

Sportivul băimărean participă astfel la a doua gală UFT, cu convingerea că în acest an va aduce centura la Baia Mare, orașul pe care îl iubește și în care a deschis recent o academie de arte marțiale mixte. În prezent, Rogoz Ionuț este luptător profesionist de MMA și antrenor la propria academie, Alpha Mixed Martial Arts Academy Baia Mare. De-a lungul anilor, a obținut peste 100 de titluri de campion la diferite competiții de arte marțiale din România și restul Europei și o centură de campion în MMA câștigată într-o gală din Ungaria.

Tânărul a ajuns în atenția publicului lunile trecute, după ce în presa națională au apărut imagini cu o elevă fără apărare, bătută și umilită de către mai multe colege. Acesta a venit atunci cu o inițiativă inedită de a oferi ore gratuite de antrenamente în domeniul artelor marțiale tuturor celor care au fost sau sunt victime ale fenomenului “bullying”.

Adrian Barbur, ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.