Comisia Juridică a CJ are ca membru un om găsit că a falsificat chitanțierul USR

0
886

Comisia Juridică și de disciplină constituită ieri la nivelul Consiliului Județean Maramureș are are în componență un membru cu mari probleme de integritate.

USR-istul Sorin Ilieș a fost retras de pe listele de la Senat, în urmă cu două săptămâni, după o decizie a Comisiei Naționale de Arbitraj a USR. Membrii comisiei au stabilit, în unanimitate, că acesta a falsisficat chitanțierul filialei, antedatând mai multe zeci de chitanțe.

În baza acestor falsuri, mai mulți membri USR au primit drept de vot în Conferința Județeană a USR Maramureș, acolo unde s-au stabilit candidații la Senat și Camera Deputaților.

Ilieș a profitat direct de falsul făcut. Voturile celor care au primit un drept ilegal de a vota l-au favorizat pe Ilieș să ajungă pe locul I la Senat.

Președintele consiliului județean, Ionel Bogdan, ar trebui să se sesizeze în legătură cu acest caz și să ceară retragerea lui Ilieș din comisia juridică.

Noul președinte are deja grave probleme de imagine după ce PNL și USR s-au asociat pentru formarea majorității în consiliu cu oamenii lui Cherecheș.

Radu Țolaș

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.