FOTO EXCLUSIV: Vișeul de Jos intră în CARANTINĂ. Luni, ora 8.00. Rata de infectare: 4,33/1.000

0
1383

În această seară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a dispus CARANTINAREA celei de-a doua comune din județ. Astfel, luni 26 octombrie 2020, ora 08.00 din Vișeu de Jos nimeni nu va intra, nimeni nu va ieși. Tranzitul pe DN18 între Vișeu de Sus și Petrova este permis.

Vă reamintim că astăzi dimineață am publicat informații în exclusivitate despre Vișeu de Jos. Informații neconfirmate nici până în acest moment de CJSU Maramureș. Ei bine, AM AVUT DIN NOU DREPTATE.

Rata de infectare astăzi la Vișeul de Jos este de 4,33 la o mie de locuitori. Asta înseamnă că sunt 27 de cazuri active. În calcul nu a fost luat focarul de la Primăria Vișeu de Jos: 5 cazuri pozitive. Dimineață vă spuneam că totul ar fi pornit de la o nuntă. Ei bine, din Vișeu de Jos am fost informați că nunta respectivă a avut loc în 2 octombrie 2020. Atunci ar fi fost 4 cazuri pozitive. Ei bine este clar că NU nunta este cauza. Ni s-a precizat că este mai plauzibil ca virusul să fi pornit de la Primăria Vișeu de Jos.

Și ca un ultim amănunt: primarul comunei ESTE ÎN CONCEDIU.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.