EXCLUSIV: Galerie foto – Un puștan ar fi furat un autoturism dintr-un service auto din Vișeu de Sus

0
2968

Un puștan de nici 17 ani ar fi principalul suspect al unui furt de autoturism comis ieri noapte dintr-un service auto de pe raza orașului Vișeu de Sus. Conform informațiilor obținute pe surse puștanul nu ar fi la prima fapta de acest gen, el ar mai fi sustras o autoutilitară. După ce a furat autoturismul l-a abandonat și a dispărut fără urmă.

Ce spune poliția

Referitor la solicitarea dumneavoastră cu privire la furtul unui autoturism dintr-un service auto din localitatea Vișeu de Sus, Compartiment de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

În data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24.10.2020, persoane necunoscute, au sustras un autoturism aflat la reparat la un service auto.

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că o persoană a plecat cu autoturismul, iar după o distanță de câteva sute metri l-a abandonat. În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt în scop de folosință.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.