TOT MAI MULȚI: Încă un judecător din Maramureș a fost confirmat pozitiv COVID-19

0
252

Aducem la cunoștința opiniei publice că în cursul zilei de mâine, 23.10.2020, compartimentul Arhivă-Registratură din cadrul Secției I civile a Tribunalului Maramureș, cu sediul în Baia Mare, strada Crișan nr. 3, nu va desfășura activități de relații cu publicul.

Măsura se dorește a fi una de precauție, în împrejurarea în care un judecător din cadrul Secției I civile a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov2 astăzi, 22.10.2020, și se adaugă celorlalte măsuri dispuse în vederea continuării activității instanței în condiții de siguranță, inclusiv dezinfectarea sediului Secției prin intermediul unei firme specializate.

Reiterăm în acest context importanța respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanțare socială și obligativitatea purtării măștii în sediile instanțelor din raza Tribunalului Maramureș.

Totodată recomandăm participanților la procedurile judiciare să evite prezența fizică în instanțe, în măsura în care aceasta nu este absolut necesară, să comunice înscrisurile prin e-mail/fax și să studieze dosarele prin intermediul aplicației Info Dosar.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.