SURSE – EXCLUSIV: Zilele prefectului de Maramureș sunt numărate. ”Cadoul de Crăciun” al peneliștilor ar fi ”generala” de la Inspectoratul Școlar Maramureș

0
1293

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe numirea în funcția de inspector școlar general a doamnei cu patru nume că se vorbește prin urbe despre ascensiunea dânsei într-o funcție mai înaltă: cea de prefect a județului Maramureș.

Cu toate că în baza colaborării de la vârful Guvernului dintre PNL și PMP, funcția de prefect a revenit Partidului lui Traian Băsescu, iată că în Maramureș liberalii vor să își încordeze mușchii și să își impună omul lor ca reprezentant la Guvernului în teritoriu.

Actualul prefect Nicolae Silviu Ungur, venit din Țara Lăpușului să conducă Maramureșul printre ”dinozauri”, se pare că ar fi împăcat cu plecarea din această funcție. Rămâne de văzut ce va spune și PMP-ul.

De cealaltă parte, Inspector scolar general, prof. dr. Costin-Hendea Anca-Minodora a fost numită în această funcție în decembrie 2019. Cam în aceeași luna a anului 2020 ar urma să fie numită în funcția de prefect al Maramureșului. Să mai spunem și faptul că la alegerile din decembrie a fost pusă de PNL Maramureș pe un loc neeligibil la Senat (locul 3).

Vasile Dale

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.