DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ: Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din Maramureș, s-a stins din viață în cursul nopții trecute

0
10224

Vești triste vin astăzi din lumea muzicii tradiționale maramureșene. Unul dintre cei mai cunoscuți vioriști din Maramureș, dar și din România, Vasile Barani, s-a stins din viață în cursul nopții trecute.

Se pare că acesta se confrunta cu probleme de sănătate, însă nu într-o formă gravă, care să îi provoace decesul. Conform informațiilo noastre acesta s-a simțit rău duminica trecută. S-a prezentat la Spitalul din Sighetu Marmației, unde a rămas internat. Acolo i s-a făcut testul Covid, care a ieșit pozitiv. Astăzi urma să fie transferat la Spitalul suport Covid TBC din Baia Mare. Din păcate a decedat astăzi la primele ore ale dimineții. Avea 62 de ani.

Familia, prietenii, apropiații și colegii de breaslă sunt șocați de vestea pe care au primit-o, iar mesajele de condoleanțe transmise familiei, curg pe rețelele de socializare:

„Drum lin spre stele! Ai fost și vei rămâne o stea a muzicii populare! Un reper al muzicii maramureșene! Un prieten care s-a grăbit să plece într-o lume mai bună! Condoleanțe familiei! Rămas bun Vasile Barani!” scrie un coleg.

„Încă o pierdere mare pentru orașul nostru si pentru toți cei care l-au cunoscut ! Un om bun si de mare valoare , a plecat sa cânte în ceruri , Dumnezeu sa-l odihnească în pace ! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!” este mesajul transmis de o cunoscută interpretă de muzică populară din Maramureș.

Odihnă veșnică, Vasile Barani!

Sursa: eMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.