PRELUARE DIRECTMM.RO: Tânără de 21 de ani din Chiuzbaia, apel umanitar. Poate supraviețui dacă o ajutăm și noi

0
994

Pierduți în vâltoarea traiului de zi cu zi, poate, uneori, nu ne dăm seama cât suntem de norocoși. Tocmai de aceea, cei care sunt în putere au ocazia de a întinde o mână de ajutor celor aflați în nevoie, pentru că nu se știe niciodată când ar putea cădea chiar ei în necaz. Orice apel umanitar este o șansă la viață, iar orice șansă la viață este un nou prilej de a vedea viața cu bunătate.

Astăzi vă prezentăm cazul maramureșencei Mădălina Breban, în vârstă de 21 de ani din Chiuzbaia, Baia-Sprie. Cazul său a ieșit la iveală după ce a fost mediatizat de Asociația Părinți Salvatori, astăzi, 17 octombrie. În fapt, tânăra se află, în prezent, la Cluj, operată pentru extirparea unei tumori la coloană, după ce inițial a avut o operație complicată pe creier pentru extirparea mai multor tumori.

Strigătul de ajutor al Mădălinei

„Sunt Mădălina Breban, am 21 ani și am fost operată la cap de tumoră cerebrală pe partea dreaptă. Am avut 2 tumori mari și mai multe mici. La o lună după operație am început radioterapia în Cluj la spitalul dr. Ioan Chirucuță, la doamna dr. Dana Cernea. Am făcut 10 ședințe și între timp mi-au descoperit și o tumoră la spate. Dânsa a luat legătura cu domnul prof. dr. Stefan Florian iar acesta i-a spus să mă transfere joi la operație. Din păcate doamna doctor m-a ținut până luni în spital și pe urmă m-a trimis acasă – eu neștiind de transfer, mamei spunându-i că nu o să mă poată opera domnul profesor pentru că o să rămân paralizată. De duminică nu mi-am mai simțit picioarele, deși joi eu mergeam bine. Am sunat rezidentul domnului profesor și mi-a spus că mă aștepta la operație. Am plecat de urgență la Cluj iar ieri am fost operată dar încă nu îmi simt picioarele. După ce ies din spital o să trebuiască să mai continui să fac radioterapie la spate. Prietenii mei încearcă sa ma ajute și ei cât pot cu strângerea de ceva bănuți pentru a reuși sa îmi continui tratatamentul. Vă rog să mă ajutați și Dumneavoastră, iar dacă vor rămâne bani după ce eu mă voi face bine, îi voi dona unui alt caz”, este strigătul de ajutor al Mădălinei către Asociația Părinți Salvatori.

Cum o puteți ajuta pe Mădălina

Există mai multe variante, pe care le redăm mai jos!

-CU CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/

(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 485) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

–prin virament sau depunere la CEC BANK în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178
– cu mențiunea MADALINA –

–prin PAYPAL la adresa: [email protected]

–prin REVOLUT: folosind numărul 0040749936688

–prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME – sumă deductibilă din impozitul pe profit

-Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: [email protected].

Orice ajutor este mai mult decât binevenit!

Cătă Țineghe / DirectMM.ro

Publiée par Vasile Vlaşin sur Samedi 17 octobre 2020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.