GALERIE FOTO EXCLUSIV: Șoferul vinovat de producerea unui accident a dispărut de sub nasul polițiștilor susțin cititorii noștri

2
2087

Revenim cu informații noi despre accidentul produs aseară pe strada Victoriei din Borșa. După ce au citit știrea publicată în exclusivitate pe site-urile noastre, cititorii noștri au reacționat și ne-au trimis fotografii noi de la locul accidentului.

Fotografii care îl indică pe șoferul autoturismul Audi înmatriculat în județul Bistrița Năsăud. Cum a dispărut de la locul accidentului, de sub nasul polițiștilor prezenți la locul accidentului? Sperăm să ne răspundă IPJ Maramureș.

”Legat de accidentul de aseară din Borșa bine că au fost testați cu etilotestul șoferii nevinovați.

Cum a putut să dispară cel vinovat în condițiile în care erau acolo două mașini de poliție? Vă trimit poză cu șoferul vinovat. Era acolo cu polițiștii care îi dădeau etilotestul. Cum a putut să dispară. Așa s-a vrut. Scuze că nu îmi dau identitatea dar trăiesc aici în Borșa și nu e tocmai ușor. Mai mult de atât, fiul șoferului de 68 ani a luat două picioare în stomac până a căzut pe jos de la șoferul dispărut. Toate de față cu poliția. Poliție care nu a văzut nimic! SERIOS?” este mesajul care însoțește fotografiile.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. Polițiștii din borsa iau banii zi de zi. De la amărâții astia de interlopi pe datorie. Mai ales agenții noi ii vezi zi de zi acolo cu baietii de oras.
    Cel cu audi era beat însă din prietenie a fugit și a suflat in fiola un polițist.
    Uitativa pe camere orașului ca toti au filmarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.