FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Trei maşini distruse într-o intersecţie din Borşa. Șoferul vinovat a dispărut de la fața locului (ACTUALIZARE)

1
2522

Un accident deosebit de grav s-a produs în această seară, în jurul orei 18.30, pe strada Libertăţii din Borşa (DN 18). Din primele informaţii se pare că şoferul unui autoturism ar fi circulat cu viteză excesivă, a pătruns în intersecţie şi s-a izbit de un alt autoturism.

În urma impactului maşina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism. Niciuna dintre cele trei vehicule implicate în accident nu a rămas pe carosabil: unul a fost proiectat intr-un stâlp, celălalt în peretele unei case, al treilea pe trotuarul de pe sensul opus.
Maşinile implicate au fost înmatriculate în Maramureş, Bistriţa Năsăud şi Covasna.

Conform surselor noastre în autoturismul care circula cu viteză s-ar fi aflat mai multe persoane certate cu legea din Borşa, amintindu-l doar pe celebrul Colţ Alb.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 09 octombrie, ora 17.21, polițiștii din Borșa au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Libertății din oraș, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un alt autovehicul aflat în trafic, care a fost condus de către un bărbat de 69 de ani.

În urma impactului acesta a ricoșat în cel de-al treilea autoturism condus de către o femeie de 28 de ani, care circula din sens opus, iar apoi a ricoșat într-un autoturism care se afla parcat.

În final, autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Că urmare a accidentului, o femeie care era pasageră într-unul dintre auturismele acroșate a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto de 28 de ani, respectiv conducătorul auto, bărbatul de 69 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Șoferul de 29 de ani, nu a fost testat cu aparatul etilotest datorită leziunilor suferite, ulterior părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului rutier ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.