FOTO/VIDEO EXCLUSIV: DUPĂ BLOCURILE GRI, REALITATEA ESTE DURĂ – Baia Mare, orașul îngropat în gunoaie dar și sufocat de câinii maidanezi

0
1422

În ultimele zile pe paginile noastre de facebook am publicat mai multe fotografii din diferite zone ale municipiului Baia Mare în care pur și simplu firma care se ocupă cu ridicarea deșeurilor menajere ”uită” să își facă meseria.

Culmea este faptul că după publicarea acestor fotografii firma de salubrizare a curățat rapid zona. Un lucru total anormal! Nu presa trebuie să fie un fel de ”bau-bau” pentru Drusal! Au sute de angajați care ar trebui să știe zonele unde sunt probleme.

Tocmai de aceea am încurajat cititorii noștri să ne trimită în continuare imagini foto și video unde sunt probleme în orașul de pe Săsar.

În cele ce urmează vă arătăm ce am mai primit pe adresa redacției.

Începem cu pârâul Craica, din zona poligonului auto. Imagini foto și video nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Continuăm cu zona ”verde” din spatele unui supermarket de pe strada George Coșbuc din Baia Mare. Nu știm exact de cine aparține (știm că există și o parcare acolo), însă întreagă suprafață este năpădită de gunoaie.

Mai mult, în aceeași zonă haitele de câini vagabonzi mișună mai ceva ca șobolanii. Chiar nimeni nu poate face nimic? Dacă este zonă privată de ce proprietarii nu sunt avertizați sau sancționați de cei abilitați? Dacă aparține municipalității de ce nu igienizează? Cei de la ecarisaj au dispărut din peisaj și nu mai văd haitele de câini maidanezi care sunt în municipiul Baia Mare?

Așteptăm cititorii noștri să ne trimită în continuare imagini foto și video din zonele cu probleme ale municipiului Baia Mare. Împreună putem să îi determinăm, poate de rușine, pe cei abilitați să intervină. Email: [email protected] sau direct pe paginile noastre de facebook.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.