EXCLUSIV FOTO / TRANSPORT ILEGAL DE PERSOANE: POLIȚIȘTI TIMIZI – Primul șofer din Maramureș lăsat fără mașină pentru 6 luni. Pe str. V. Lucaciu din Baia Mare când veți acționa? (ACTUALIZARE)

0
1402

Astăzi IPJ Maramureș a transmis în mod oficial prin intermediul buletinului zilnic de presă faptul că ieri, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au identificat în trafic un șofer care efectua transport ilegal de persoane. Cu alte cuvinte primul șofer ”RECHIN” a dat ”nas în nas” cu polițiștii.

A rămas fără permis pentru șase luni și fără plăcuțe de înmatriculare

Miercuri, 7 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliției oraș Tăuții Măgherăuș au identificat în trafic un bărbat care transporta cu autoturismul, contra cost, trei persoane pe ruta Baia Mare – Seini.

 Față de conducătorul auto, în temeiul Legii 38/2003, s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului în cauză, pe o perioadă de 6 luni precum și reținerea plăcuțelor și a certificatului de înmatriculare.

De asemenea acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Disperare pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis pe adresa redacției câteva fotografii realizate pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, în zona Școlii Generale Octavian Goga.

”Bună ziua domnule Vasile despre ciubucari ce ocupă locurile de parcare de pe strada Vasile Lucaciu nu se poate face un reportaj? Vă invit să vedeți dvs cum suntem nevoiți să ne luăm copiii de la școală! Dacă le spui ceva te amenință cu bătaia și ne spun că ei au politia la mână. Nu ai unde parca de ei. Nici noi părinții să ne luăm copiii, nici măcar cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Pe mine m-au amenințat că îmi sparge dinții când am încercat să îi întreb de ce stau acolo. Nu pot dovedi asta pentru că eram eu și ei. Toți părinții știu asta dar multora le este frică să vorbească. Cred cu tări că sunteți un om integru și doriți binele orașului” este mesajul care însoțește fotografiile.

Actualizare – IPJ Maramureş

Polițiștii vor intensifica verificările în zona indicată și vor dispune masurile legale ce se impun.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.