ACTUALIZARE / EXCLUSIV ȚICĂU REGLARE DE CONTURI. Și-a confundat fratele cu un bărbat din clanul rival și l-a călcat cu mașina Au intervenit mascaţii

0
2249

Incident grav azi noapte la Ţicău, oraşul Ulmeni. Lucrătorii de la Serviciul Poliţiei de intervenţie Rapidă au intervenit în forţă după ce între două clanuri din localitate a izbucnit un scandal în timpul unui botez.

Din primele informaţii se pare că totul a pornit de la mai multe divergenţe pe care cele două familii de etnie romă le-au avut. După îmbrănceli și înjurături la botez, unul dintre ei s-a urcat băut la volanul unui autoturism. La un moment dat a văzut pe marginea părţii carosabile doi bărbaţi pe care i-a confundat cu rivalii şi s-a îndreptat cu autoturismul spre ei.

Unul a reuşit să se ferească, dar celălalt a fost lovit în plin. Echipajul SMURD sosit la faţa locului l-a stabilizat, transportându-l în stare critică la Spitalul de Urgenţă Baia Mare. Abia când s-a dat jos de la volan a realizat că de fapt şi-a băgat în comă propriul frate, un bărbat de 23 de ani. Cu toate acestea, familia cu care se află în conflict a aflat de incident, iar la locul evenimentului a început scandalul. Doar mascaţii au reuşit să liniştească spiritele cât de cât.

Acum şoferul băut a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, vătămare corporală gravă din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ ANCHETEAZĂ SEPARAT EVENIMENTUL DE LA ŢICĂU


Aseară, 02 octombrie, în jurul orei 23.00, poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unei altercaţii în faţa unui local, la care au participat mai multe persoane.

La faţa locului poliţiştii au identificat patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani , din Ţicău, care au produs un scandal pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri.

În scandal au mai fost implicate şi alte persoane care urmează să fie identificate, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică.

Poliţiştii din Ulmeni au beneficiat de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale, al grupei canine și al poliţiştilor din cadrul Secției 3 Fărcașa.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.


Aseară, la ora 23.10, poliţiştii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ţicău.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, a accidentat un tânăr de 21 de ani, care se afla pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat la scurt timp la domiciliul acestuia.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că permisul de conducere al conducătorului auto este suspendat, iar autoturismul condus de acesta avea ITP și RCA expirate.

În urma accidentului victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.