EXCLUSIV – ACUZE GRAVE LA REPEDEA: Doi tineri susțin că au fost agresați de fiul și nepotul unui candidat PMP la funcția de primar (video cameră supraveghere)

0
2076

Imagini și informații haluncinate ne-au sosit pe adresa redacției din comuna Repedea, județul Maramureș. Acolo, doi tineri susțin că au fost agresați în centrul comunei de fiul și nepotul unui candidat la funcția de primar a comunei. Motivul este haluncinant: NU AU VOTAT CU CINE TREBUIA.

”Scandal după alegerile locale din comuna Repedea, județul Maramureș după ce candidatul Beuca Mihai nu câștigat alegerile locale. Acum vin răzbunările prin fiul și nepotul acestuia. Cei doi au agresat doi băieți în centrul comunei. Aceștia s-au răzbunat deoarece nu l-au votat pe candidatul Mihai Beuca din partea partidului PMP” este mesajul primit de la cititorii noștri din zonă.

În imaginile video primite de noi și înregistrate de o cameră de supraveghere amplasată în centrul localității se vede cum două autoturisme ”dau târcoale” unui alt autoturism care staționa. Apoi doi tineri gesticulează lângă vehiculul staționat. La un moment dat se vede cum una dintre persoane ridică mâna încercând să lovească.

Totodată pe fotografiile primite de la cititorii noștri se vede și distrugerea de mobilier stradal ornamental amplasat în zona respectivă.

Conform informațiilor noastre cei doi tineri agresați ar fi depus ieri după amiază plângere la Poliție.

Vom reveni cu un punct de vedere oficial al IPJ Maramureș. În cazul în care candidatul PMP indicat în acest articol de cititorul nostru dorește să ne transmită punctul de vedere i-l așteptăm pentru a fi publicat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Referitor la articolul dvs. precizăm faptul că până în momentul de față nu au fost depuse plângeri privind evenimentul. Polițiștii vor desfășura verificări în cauză.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.