EXCLUSIV FOTO: Butănenii din Borșa au construit ilegal sub un cimitir. Acum încep să se vadă sicriele

0
5761

Caz uluitor la Borșa semnalat de cititorii noștri, care ne-au și trimis fotografii elocvente. Totul se întâmplă pe strada Victoriei din orașul de la poalele vârfului Pietrosul Rodnei.

”Arătați să vadă lumea. Clanul Butanu din Borșa face construcție sub cimitir. Se surpă morții peste construcție. Deja se văd sicriele. Este profanare de morminte. Cimitirul este situat după benzinărie, pe strada Victoriei, cam la 500 metri”, este mesajul însoțit de mai multe fotografii care ne-au sosit de la cititorii noștri din zonă.

Primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, ne-a confirmat faptul că știe despre această situație. ”A construit fără autorizație. Noi l-am amendat și i-am pus în vedere să intre în legalitate” a declarat edilul. Cimitirul este unul ortodox și aparține parohiei din Borșa.

Conform cititorilor noștri se pare că terenul respectiv din imediata apropiere a drumului național 18 dar și a cimitirului ar fi fost achiziționat legal de familia respectivă, care a demarat lucrările pentru o construcție. Doar că ar fi avut niște probleme (arest la domiciliu pentru unul dintre membrii familiei) și nu ar mai fi lucrat. Atunci terenul a început să o ia la vale, astfel că pentru a opri alunecarea ar fi construit zidul din beton.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.