FOTO EXCLUSIV – Scandal într-un cazino din Baia Mare. Agenții de securitate au folosit spray-ul lacrimogen

2
1167

Scandal în miez de noapte (ora 0.40) într-un cazino din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre un client a refuzat să părăsească incinta cazino-ului deși angajata unității i-a cerut asta.

Femeia a susținut că bărbatul în vârstă de 31 ani ar fi devenit violent verbal și a cerut ajutorul agenților de securitate.

Ajunși la fața locului aceștia nu au reușit să îl calmeze pe băimărean, fiind nevoiți să folosească spray-ul lacrimogen ce îl aveau în dotare.

În cele din urmă scandalul a escaladat, fiind necesară intervenția poliției naționale. Patru echipaje ale Poliției Baia Mare au venit la fața locului. Clientul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare deoarece a suferit iritații la nivelul feței și ochilor.

Pe numele agentului de securitate care a folosit spray-ul lacrimogen a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă. Cercetările contiuă.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. Serios…. Adica dupa ce ca nu l-au putut linisti pe animal, au reusit in cele din urma si … i se deschide dosar penal. Asa ceva numai in Rromania mai vezi…. Meritam sa avem plin de infractori daca asa se comporta legea cu politistii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.