EDITORIAL: CUM STĂM CU DEMNITATEA ȘI ONESTITATEA, DOMNILOR?

0
19

Am urmărit cu atenție viață social-democrată din Maramureș. De multă vreme. Asistam în ultimii 4 ani de dispariția totală a PSD Baia Mare. Fără președinte legal și, mai rău, fără un lider autentic în municipiu reședința de județ a dispărut social-democrația. Cu un președinte la județ cu alte preocupări, fără consilieri autentici și fără dorinţa de a avea colegi apropiați cunoscători, Gabriel Valer Zetea a reușit să îngroape PSD Maramureș!

Cireașa pe această colivă a fost pierderea şefiei Consiliului Județean Maramureș. Având ca oponent cel mai slab posibil contracandidat al funcției, Gabriel Valer Zetea a făcut ca PSD să nu mai apară, pentru prima dată, pe buletinele de vot. A dispărut sigla cu semnul electoral astfel încât în județ au fost mulți oameni care ieșeau bodogănind de la urne, întrebându-se unde sunt trandafirii. Luna de apariție a Coaliției pentru Maramureș a fost prea scurtă pentru ca pesediștii să se obișnuiască cu el. Mai mult, alăturarea numelor nu a pușcat pentru oameni! Se observă clar că pesediștii nu au acceptat schimbarea! Mai mult, unii au votat PSD independent. Observăm că la CJ Maramureș, Bogdan Eduard, acest Lup Singuratic, provenit din presă, a luat 5 mii de voturi! Exact câte îi mai trebuiau lui Zetea!
Dezorganizarea PSD Maramureș a coborât pe structuri, oamenii începând să vocifereze. Ca să calmeze spiritele, Zetea l-a adus aproape pe deputatul Călin Matei, persoană conflictuală care nu acceptă opoziție! Mai mult, Zetea i-a pus pe liber și i-a eliberat din funcţie pe apropiați precum Dragoș Titea, Emil Munteanu, Anton Rohian sau Dumitru Matei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.