FOCAR COVID-19: HANDBAL MASCULIN – 7 jucători de la Minaur Baia Mare ar fi fost confirmați pozitiv

0
704

În urmă cu o săptămână CS Minaur Baia Mare a disputat trei jocuri în Liga Zimbrilor la Sfântu Gheorghe, reușind să obțină victoria în fiecare dintre aceste trei întâlniri: 28-23 cu CSM Vaslui, 25-23 cu HC Buzău și 32-27 cu CSM Bacău.

În ultimele zile au apărut, se spune, cel puțin 7 cazuri de COVID și la Minaur Baia Mare. Oficialii clubului băimărean au fost de negăsit în aceste zile, nici federația neavând, se pare, o informare oficială. În ultimul meci, la turneul de la Sf. Gheorghe, Minaur Baia Mare a întâlnit-o pe CSM Bacău!, scrie Gsp.ro.

Călin Căbuț este sigur infectat, jucătorul maramureșean, spun surse din handbal, fiind cel care s-a apărat la sârbul Nikola Crnoglavac. Pe de altă parte, sunt zvonuri că, acum câteva zile, Călin Căbuț și prietena sa au organizat o petrecere. Acolo au participat mai multe persoane, între care și coechipieri, dar și handbaliști de la alte echipe. Unul dintre ei este Tudor Botea, jucătorul transferat de Dinamo în această vară. La testul efectuat, Tudor Botea a ieșit și el pozitiv!

Deocamdată CSJU Maramureș nu a confirmat oficial informațiile noastre.

Turneu peste 7 zile 

Al doilea turneu în handbalul masculin este programat să înceapă pe 4 octombrie, tot la Sf. Gheorghe. Conform regulamentului FRH, echipele care nu vor putea înscrie 9 jucători pe foaia de joc vor pierde fiecare meci cu 0-10. Rămâne de văzut ce vor face Bacăul și Minaurul, dacă vor putea găsi 9 handbaliști sănătoși. Altfel, ei ar putea pierde toate cele șase meciuri din turneul al doilea cu 0-10.

Sursa foto: Minaur.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.