DE LA CITITORI: Întrebări pentru Vlad Vasile Nicolaie referitoare la acuzele aduse primarului în funcție

0
6828

În plină campanie electorală, primim de la cititorii din Vișeu de Sus o scrisoare pe care o publicăm în integralitate.

”Domnule Vlad Vasile Nicolaie, ați uitat ca domnul Coman Vasile (Vărzaru ) v-a făcut cine sunteți azi, v-a așezat și susținut pe scaunele pe care sunteți în prezent de ani buni, datorita lui dumneavoastră aveți casele în oraș, dumneavoastră chiar v-ati permis ca să schimbați casele odată cu femeile și în condiții de lux, mașini la fiecare nevasta din viata dumneavoastră, datorita afacerilor care le-ati făcut cu Vărzaru în decursul celor 20 de ani de când ati venit în Vișeu, iar dacă întrebați pe oricine despre dumneavoastră înainte sa vă promoveze el și înainte sa va însușiti averile cu Piso Livia nu va cunoștea nimeni.

Îl acuzați tot timpul pe domnul Coman Vasile Vărzaru ca orice afacere face nu este niciuna din care sa nu ducă și acasă. Vreau sa demonstrați doar de când sunteți șef de ocol, negru pe alb, adică dintr-un salar fix de șef de ocol, din încasări din subvenții și din care alte venituri ale dumneavoastră v-ati permis sa construiți casele, sa cumpărat mașini nevestelor, sa va distrati și sunt convinsa ca va va da cu virgula și nu puteți dovedi proveniența banilor.

Mai mult, domnul Coman Vasile Vărzaru are resurse sa aducă de acasă după cum știe toată lumea, sa dezvolte zona Vișeului nu ca dumneavoastră dacă tot va bateți cu pumnul în piept ca sunteți onest.

Va intreb: De ce la instituția la care lucrați ați angajat doar incompetenți, oameni pe care puteti sa ii controlați, iar pe ceilalți i-ați îndepărtat, de ce anual se vindeau puieți din pepinierele familiei dumneavoastră și ale prietenilor apropiați familiei dumneavoastră, de ce la casele dumneavoastră, la Stana și la pepinieră, lucrau oamenii care erau plătiți cu ziua la Ocolul Vișeu, de ce mergeți cu mașinile de la Ocolul Vișeu la mare cu fosta soție și cu concubina și copiii, de ce erau trimise în delegație la Baia Mare, în fiecare luni dimineață mașinile cu șofer de la Ocolul Vișeu ca să va ducă o parte din membrii familiei la școală, de ce mașinile de la Ocolul Vișeu merg și va cară brânză de la Stana și ciobanii la lucru, de ce ati dat frâu liber furturilor de lemne pentru voturi in campanie ????

Când mă gândesc ca toate acestea niciuna nu se regăseste în atributiile dumneavoastră din funcția pe care o dețineți? Daca sunteți atât de cinstit veniți cu răspunsuri certe, cu hârtii, în fata cetățenilor pe care vreți sa ii conduceți. Și o recomandare : uitați-vă la emisiunea în care sunteți dumneavoastră la Nord TV, să vă vedeți cum vă umbla coama și cum vi se înroșește fata, cum nu va găsiți cuvintele , semne caracteristice ale unui om care MINTE. Nu numai că mințiți, dar NU SUNTEȚI PREGĂTIT SĂ VA “ÎNHĂMAȚI” LA FUNCȚIA DE PRIMAR PE CARE O VISAȚI. V-a fost destul! Și Stâna e prea mare pentru “păstorul” care vă credeți”.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.