VIDEO – MINT CUM RESPIRĂ? dr. ginecolog Vasile Bodnar (candidat PNL) a fost depistat pozitiv COVID-19. Toți candidații de la Sighet ar putea intra în izolare

0
2072

Situație neplăcută în sânul PNL Sighet: candidatul pentru Consiliul local Sighet al PNL, dr. Bodnar Vasile a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Contactat telefonic de colegii de la Sighet 247, dr ginecolog Bodnar Vasile a confirmat informația.

Acesta a arătat că se simte bine și este sub tratament specific, atât dânsul cât și soția domniei sale. În noaptea de 17 septembrie acesta a cauzat o stare ușoară de rău, tuse și febră de 38 grade.

A doua zi dl. Bodnar Vasile s-a prezentat la Spitalul mun. Sighet, fiind internat la secția temporară de COVID-19 a spitalului. În data de 19 septembrie a primit rezultatul testului ca fiind pozitiv. Ca urmare a faptului că a răspuns bine la tratament, acesta a fost plasat în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

DSP efectuează o anchetă epidemiologică pentru a depista toate persoanele cu care dl. Bodnar a intrat în contact fizic în ultimele 14 zile, pentru ca și acestea să fie plasate în autoizolare la domiciliul pentru două săptămâni. Așadar, toți candidații PNL din Sighet sunt în risc de a fi plasați în autoizolare la domiciliu, pentru a reduce riscul infectării și mai departe a altor persoane cu SARS-CoV2.

Contactată telefonic de colegii de la Sighet 247, candidatul PNL pentru funcția de Primar al mun. Sighet, Daniela Onița-Ivașcu, a declarat că în ultimele două-trei săptămâni dl. Bodnar Vasile, nu a mai fost prezent în sediul partidului, iar activitățile sale electorale au fost foarte reduse. Totodată, aceasta a mai declarat că preventiv, se va efectua o dezinfectare completă a sediul PNL Sighet.

Culmea este că minciuna candidatului PNL la funcția de primar a municipiului Sighetu Marmației are picioare scurte. O filmare postată pe o rețea de socializare îi arată pe cei doi la o acțiune electorală. Cu o zi înainte (16 septembrie 2020) ca medicul ginecolog să se simtă rău. NICIUNUL NU A PURTAT MASCĂ DE PROTECȚIE!

Suntem curioși ce va spune DSP Maramureș prin CJSU Maramureș despre cele prezentate în articol. Dar și despre măsurile luate la nivelul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, secția Ginecologie, acolo unde candidatul PNL își desfășoară activitatea.

PNL Sighetu Marmației minte și în comunicatul de presă emis la 4 minute după publicarea știrii

COMUNICAT DE PRESĂ

PNL Sighetu Marmației confirmă înregistrarea unui caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul organizației.

Colegul nostru candidat pe lista de Consiliu Local care a fost depistat pozitiv nu a intrat în sediul PNL de peste 2 săptămâni întrucât activitatea lui electorală s-a rezumat la acțiuni care nu necesită prezența fizică în sediul PNL Sighet.

Fiind de profesie medic, mai expus virusului datorită contactului cu pacientii, colegul nostru si-a limitat activitatea electorală evitănd contactul cu membrii PNL

se vede clar că toți membrii PNL au purtat mască

Acesta ne-a comunicat că se află izolat la domiciliu, este asimptomatic iar starea sa de sănătate este bună.

Menționăm faptul că, membrii PNL Sighet au purtat mască atât în interiorul sediului cât și la celelalte acțiuni ale organizației, iar toate condițiile de prevenire sunt riguros respectate.

Sănătatea cetățenilor este prioritară și vrem să fim prevăzători pentru a nu-i pune în pericol. (Biroul de presă PNL Sighetu Marmației)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.