MINCIUNA CONTINUĂ: 10 confirmați pozitiv la Leordina. Școala începe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv după marea dezinfecție a DSP Maramureș

0
890

Minciunile continuă. Direcția de Sănătate Publică și Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș se joacă pur și simplu cu viețile oamenilor din județul nostru. Am fost singurii care v-am prezentat haosul din județ și care REFUZĂM să mai publicăm MINCIUNILE celor de la DSP Maramureș prin CJSU Maramureș sau marele Grup de Comunicare Strategic. Așteptăm ca o instanță de judecată SĂ NE OBLIGE să publicăm comunicările oficiale ale așa ziselor AUTORITĂȚI.

Dar să revenim cu picioarele pe pământ! Acum două zile v-am prezentat în exclusivitate cum doi angajați ai Primăriei Leordina au fost confirmați pozitiv. Lucru ținut ascuns de așa zisele autorități. A doua zi au ieșit cei de la CJSU Maramureș cu un comunicat al DSP Maramureș în care recunoșteau acest lucru. NU L-AM PUBLICAT ȘI NICI NU ÎL VOM FACE. Au anunțat că s-au apucat de dezinfecția clădirii Primăriei. ASTA DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ!!!!! Au mințit că abia atunci au fost confirmate. Lucru infirmat de o ”grămadă” de localnici care știau de o săptămână despre angajații pozitivi.

La o zi după MAREA DEZINFECȚIE A DSP MARAMUREȘ încă în angajat al Primăriei Leordina a fost confirmat pozitiv. Folosul MARII DEZINFECȚII? ZERO BARAT!

Avem numele a zece persoane din Leordina confirmate pozitiv cu noul coronavirus! Una este internată la Cluj, o alta a fost confirmată pozitiv la o zi după ce s-a întors în Italia din Leordina.

ȘI CULMEA CULMILOR: ȘCOALA GENERALĂ LEORDINA ÎNCEPE ȘCOALĂ PE SCENARIUL VERDE!!!!

Să mai spunem doar că ne menținem poziția publicată încă de săptămâna trecută prin care am anunțat că site-urile noastre NU VOR MAI PUBLICA NICIO INFORMARE OFICIALĂ ce se întâmplă cu noul coronavirus la nivelul județului Maramureș. În consecință, CJSU Maramureș și DSP Maramureș NU VOR BENEFICIA DE PUBLICAREA UNUI PUNCT DE VEDERE REFERITOR LA ACEST ARTICOL. Îi rugăm să se adreseze unei instanțe de judecată pentru a FI OBLIGAȚI să îl publicăm.

foto principal: Primaria Leordina.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.