AU ȚINUT ASCUNS SĂ PLECE ORBAN: Angajați ai Primăriei Leordina confirmați pozitiv de o săptămână. Primarul a participat la lansarea candidaților alături de premier

0
3250

Încet-încet toate matrapazlâcurile pe care le fac cei de la Direcția de Sănătate Publică Maramureș, dar și de cei de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș ies la iveală. Astăzi vă prezentăm un caz „ȚINUT ASCUNS” de ”IUBITELE NOASTRE AUTORITĂȚI” mai bine de o săptămână. MOTIVUL? E simplu: premierul Orban a fost prin Maramureș ca să lanseze candidații PNL la alegerile locale.

Primarul și viitorul candidat prezent la ”mintingul” de lansare

Dar de ce nimeni nu a scos un cuvințel despre faptul că la Primăria Leordina sunt două persoane confirmate pozitiv? Persoane care au intrat în contact direct cu primarul, viceprimarul, alți angajați etc. Nimeni nu știe sau nu vrea să știe. Și asta pentru că totul a fost ținut ascuns până astăzi, când ”s-au scăpat”. ”O parte din personalul angajat al Primăriei Leordina dar și familiile lor sunt infectați cu noul coronavirus. Instituția este deschisă bine mersi, întreg personalul este la serviciu. Nimeni în izolare, decât cei doi confirmați pozitiv și câțiva apropiați” este mesajul primit din zona Leordina.

Și ca ”tacâmul” să fie complet edilul a participat zilele trecute la acțiunea de lansare a candidaților PNL la alegerile locale, eveniment ”coordonat” de premierul României, Ludovic Orban.

Trageți dumneavoastră concluziile.

Să mai spunem doar că ne menținem poziția publicată încă de săptămâna trecută prin care am anunțat că site-urile noastre NU VOR MAI PUBLICA NICIO INFORMARE OFICIALĂ ce se întâmplă cu noul coronavirus la nivelul județului Maramureș. În consecință, CJSU Maramureș și DSP Maramureș NU VOR BENEFICIA DE PUBLICAREA UNUI PUNCT DE VEDERE REFERITOR LA ACEST ARTICOL. Îi rugăm să se adreseze unei instanțe de judecată pentru a FI OBLIGAȚI să îl publicăm.

Vom reveni și cu informații dintr-o altă PRIMĂRIE DIN MARAMUREȘ în care cazurile pozitive ”curg fără încetare”. Firește, CJSU Maramureș și DSP Maramureș doarme… Somn ușor.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.