EDITORIAL: LIPSA CRASĂ DE DEMNITATE ŞI ETICĂ ÎN POLITICA JUDEŢEANĂ A PNL!

0
29

Lipsa de coloana vertebrala la liderii locali si judeteni PNL o stiam demult! Impinsi de Frica, ei au actionat tot timpul minimal si in micimea gandirii lor! Dar sa te pretinzi premier, precum se pretinde Orban, sa ai nevoie de un parlamentar cand iti treci legile si vrei sa scapi de motiuni, aducand omul din SUA si Germania, este inadmisibil, lipsit de demnitate, morala si etica sa nu ai grija de el! Sa nu il cultivi! Lucruri vizibile cu ochiul liber!

Imi creeaza ca alegator greata rau!

Parlamentarul unic si singur, dr. Viorica Chereches, ar trebui invitat si plimbat peste tot! Tot timpul! Dar acum in campanie electorala! E lipsit de minime cunostinte de politica si mod de comunicare, frica iesind in evidenta!
Dr. Viorica Chereches, daca stai si lingi presa locala a fost singurul om politic si medic care a luat atitudine! A tinut piept in fata atacurilor politice si administrative indreptate impotriva PNL! A primit si rasplata colegilor penelisti: nu a fost invitata nicaieri!

Mai este un aspect! Oricat ne-ar placea sau nu, numele Chereches e de rezonanta si putere! Iar eu risc mai mult! Daca spui dr. Viorica Chereches spui mai mult decat Catalin Chereches! Astazi, fiul se foloseste de mama! Nu invers! Cat de gresit e sa nu te folosesti de notorietatea unui om? Enorm!
Nesimtirea lui Orban e fara limite! Are imaginea unui premier care nu respecta legea! Bea si fumeaza de ziua lui, in cabinetul Palatului Victoria si rade in fata romanilor! El si Bode omoara oameni cu masinile si sunt scapati! Stie sa cheme un parlamentar maramuresean cand are nevoie! Dar nu are forta si demnitatea unui om simplu de a il aduce langa el la evenimente in Maramures!

PNL are candidat la o resedinta de judet mut! Care ne cearta dupa ferestrele si draperiile care ascund opulenta! Ne face cu mana de la volanul Mercedesului ultimul tip, dar care isi retrage copilul de la scolile private unde platea bani multi si il inscrie la o scoala publica de stat!

PNL are candidat insipid! Incolor! Inodor! Fara gust, fara miros la presedintia Consiliului Judetean Maramures! Un om care isi adreseaza singur intrebarile dar nu stie raspunsul!

Asta e! Ar fi multe de spus! Asistam la o campanie tip PSD! Vin si pleaca ca hotii! Noaptea! Ramane mirarea! De ce unicul si singurul parlamentar PNL Maramures este ocolit? Si e si femeie! Cata lipsa de respect! Cata lipsa de demnitate! De aceea nu vor fi votati de oameni!

Radu Țolaș

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.