EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Noi vă spunem ce NU NE SPUNE POLIȚIA! Filmul complet al cumplitului accident de la Borșa

0
1579

Așa cum v-am obșnuit doar site-urile www.vasiledale.ro și www.baiamare24.ro vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE informații despre tot ce se întâmplă în județul Maramureș. Revenim asupra accidentului produs la Borșa vineri aproape de ora 18.00. Noi am fost cei care v-am prezentat în PREMIERĂ NAȚIONALĂ că ancheta poliției rutiere BORȘA se bat cap în cap cu imaginile cu accidentul LIVE suprinse de o cameră de bord. Acum vă prezentăm tot în EXCLUSIVITATE FILMUL COMPLET AL ACCIDENTULUI TERIBIL DIN BORȘA.

Două fetițe circulau pe bicicletă pe trotuar

O altă cameră de supraveghere a surprins momentul în care două fetițe se deplasau cu bicicletele pe trotuar. La un moment dat un șofer ar fi ieșit dintr-o curte (cu spatele, fără să se asigure) iar una dintre fetițe pentru a nu se lovi de mașină a ieșit cu bicicleta pe partea carosabilă. Șoferul camionului TATRA încărcat cu pământ A VĂZUT TOTUL! El a încercat să evite impactul cu fetița, trăgând de volan dreapta. Din păcate nu a reușit, a acroșat-o și a târât-o până pe contrasens, urcând cu roțile de stânga pe trotuarul de pe sensul opus. Din păcate, roata dreapta față a trecut pur și simplu peste copilă.

AVERTISMENT: Imaginile terifiante!

Cine este vinovat? Poliția revine cu precizări

”Aspectele constatate au fost rezultatul primelor verificări efectuate la fața locului, urmând ca poliția să administreze în continuare toate probele pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale” transmite biroul de presă al IPJ Maramureș.

Vezi aici toate detalii prezentate în știrea anterioară

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.