Galerie foto / VIDEO – CONTRACRONOMETRU: Bărbat îngropat în pământ pe o stradă din Baia Mare (ACTUALIZARE)

0
2207

Intervenție de urgență a pompierilor militari din Baia Mare pe strada Vrancei. Două echipaje de pompieri și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD au ajuns la fața locului.

Un muncitor a fost surprins de un mal de pământ. Din primele informații persoana respectivă este îngropată până la nivelul brâului.

Pompierii încearcă să stabilizeze pământul pentru a putea scoate muncitorul și a-l preda medicilor.

ACTUALIZARE

Detalii aici: https://baiamare24.ro/2020/08/26/galerie-foto-video-contracronometru-barbat-ingropat-in-pamant-pe-o-strada-din-baia-mare/

Publiée par Vasile N. Dale sur Mercredi 26 août 2020

Deocamdata persoana, de aprox 30 de ani este cooperanta. I s a administrat un calmant de catre medicul de pe echipajul SMURD. Se lucreaza in continuare la extragerea persoanei.

Actualizare – IPJ Maramureș

Azi, 26 august, în jurul orei 16.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un mal de pământ s-a surpat peste un bărbat de 33 ani, pe strada Vrancea din municipiu.

Aceasta a fost acoperit de pământ de la brâu in jos, în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare, într-un șanț cu adâncime de 3 metri.

Șanțul nu era prevazut cu nici un fel de mijloace de prevenire a surpării pământului, iar bărbatul nu purta echipament de protecție. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauza se efectuează cercetări privind infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Deocamdata persoana, de aprox 30 de ani este cooperanta. I s a administrat un calmant de catre medicul de pe echipajul SMURD. Se lucreaza in continuare la extragerea persoanei.https://baiamare24.ro/2020/08/26/galerie-foto-video-contracronometru-barbat-ingropat-in-pamant-pe-o-strada-din-baia-mare/

Publiée par Vasile N. Dale sur Mercredi 26 août 2020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.