Candidat PMP la Primăria Săpânța a snopit în bătaie un bătrân de 70 de ani

0
337

Candidatul PMP la Primăria Săpânța a bătut un bătrân de 70 de ani din localitate până când l-a băgat în spital. Ioan Pop, victima, are gospodăria mai retrasă de vatra satului și în vecinătatea ei are și Nicolae Codrea, agresorul, o stână de oi.

În cursul zilei de duminică, 23 August, agresorul a mers să-și verifice baciul pe care îl avea tocmit la oi și l-a găsit băut bine. Și-a ieșit din fire și i-a resproșat bătrânului că el ar fi fost cel care l-a servit pe acesta cu băutură.

„S-a luat de tata și i-a aruncat vorbe grele că l-ar fi îmbătat pe baci. Apoi l-a luat la bătaie. l-a bătut rău, i-a dat numai la cap. Eu știu că a mai bătut pe cineva și chiar a făcut pușcărie. Asta acum ceva ani. Are antecedente”, spune fiica bătrânului.

Femeia l-a găsit pe bătrân aproape desfigurat de corecția aplicată și a decis să cheme ambulanța pentru a-l transporta la spital.

„Am sunat la 112 și l-au dus la spitalul din Sighetu Marmației și apoi la Baia Mare unde a rămas internat la Neurochirurgie”, a mai adăugat fiica bătrânului.

„În urma consultului medico-legal se va stabili câte zile de îngrijiri medicale va avea nevoie victima. Bătrânul a fost victima unei agresiuni”, au declarat medicii care în îngrijesc.

Cazul a ajuns deja și în atenția polițiștilor care au demarat o anchetă în acest caz.

„Poliția nu a fost sesizată la data producerii evenimentului. Abia azi s-a făcut o sesizare verbală la Postul de Poliție Săpânța. A fost demarată o anchetă în acest caz”, a precizat ag. șef Romeo Tămășan din cadul IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.