Candidat PMP la Primăria Săpânța a snopit în bătaie un bătrân de 70 de ani

0
415

Candidatul PMP la Primăria Săpânța a bătut un bătrân de 70 de ani din localitate până când l-a băgat în spital. Ioan Pop, victima, are gospodăria mai retrasă de vatra satului și în vecinătatea ei are și Nicolae Codrea, agresorul, o stână de oi.

În cursul zilei de duminică, 23 August, agresorul a mers să-și verifice baciul pe care îl avea tocmit la oi și l-a găsit băut bine. Și-a ieșit din fire și i-a resproșat bătrânului că el ar fi fost cel care l-a servit pe acesta cu băutură.

„S-a luat de tata și i-a aruncat vorbe grele că l-ar fi îmbătat pe baci. Apoi l-a luat la bătaie. l-a bătut rău, i-a dat numai la cap. Eu știu că a mai bătut pe cineva și chiar a făcut pușcărie. Asta acum ceva ani. Are antecedente”, spune fiica bătrânului.

Femeia l-a găsit pe bătrân aproape desfigurat de corecția aplicată și a decis să cheme ambulanța pentru a-l transporta la spital.

„Am sunat la 112 și l-au dus la spitalul din Sighetu Marmației și apoi la Baia Mare unde a rămas internat la Neurochirurgie”, a mai adăugat fiica bătrânului.

„În urma consultului medico-legal se va stabili câte zile de îngrijiri medicale va avea nevoie victima. Bătrânul a fost victima unei agresiuni”, au declarat medicii care în îngrijesc.

Cazul a ajuns deja și în atenția polițiștilor care au demarat o anchetă în acest caz.

„Poliția nu a fost sesizată la data producerii evenimentului. Abia azi s-a făcut o sesizare verbală la Postul de Poliție Săpânța. A fost demarată o anchetă în acest caz”, a precizat ag. șef Romeo Tămășan din cadul IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.