Ultimă oră – Galerie foto: Motociclist rănit pe Bd Republicii din Baia Mare. Altul rănit la Ieud

0
781

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

Din primele informații reiese că în accident au fost implicate un motociclist și un autoturism. Motociclistul a fost rănit fiind preluat de echipajul SMURD.

IEUD

Ieri după-amiază poliţiştii din Bogdan Vodă, au  fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că pe D.J. 186 C, în dreptul unui imobil din Ieud, a avut loc un accident de circulație rutieră  cu victimă.

Poliţiştii au constatat că un tânăr de 22 de ani  în timp ce conducea o motocicletă, intră în coliziune cu un autoturism  condus de către un bărbat  de  60 din Baia Mare , care nu acordă prioritate la plecarea de pe loc.

În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 22 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 Totodată, poliţişti au constatat că acesta nu deţine categoria de permis corespunzătoare pentru a conduce pe drumurile  publice, iar motocicleta era neînmatriculată.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatele fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Acţiune pentru creşterea gradului de disciplină în trafic

Ieri, poliţişti din Fărcaşa,  au desfăşurat o acţiune rutieră  pentru creşterea gradului de disciplină în trafic, pe raza zonei de competenţă.  

În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii au legitimat 18 persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 4.000 de lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au dispus măsura reţinerii a două certificate de înmatriculare şi a unui permis de conducere.

Depistaţi de poliţişti fără permise de conducere

Ieri, 04 august a.c., pe D.N.18, în localitatea Rona de Sus, poliţiştii din  Sarasău, au oprit pentru control  un moped ce era condus de către un minor de 17 ani din localitate.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule precum şi faptul că mopedul este  neînmatriculat. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a detine permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot ieri, poliţiştii din Vişeu de Sus, au oprit  pentru verificări un autoturism care circula pe strada Carpaţi din localitate.

La volanul acestuia a fost identificat  un tânăr de  23 ani, care nu deţine  permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.