EXCLUSIV VIDEO: DE LA ETAJUL IV – Un bărbat din Satulung ar fi căzut în gol de la balconul apartamentului. Avea ordin de restricție

0
1420

Incident șocant în această seară la Satulung, în centrul localității. Un bărbat care primise ordin de restricție după ce și-ar fi agresat concubina dar și patru copii minori a căzut în această seară de la balconul apartamentului situat la etajul IV în care nu ar fi trebuit să se afle.

Informațiile din zonă sunt contradictorii deocamdată neștiindu-se exact ce anume s-a întâmplat în apartamentul respectiv. Polițiștii în urma anchetei urmează să stabilească exact circumstanțele producerii incidentului.

Cert este că victima a fost preluată în viață de echipajul SMURD, însă cu leziuni și fracturi extrem de grave.

Vă reamintim doar că în seara zilei de 28 iulie, în jurul orei 23.40, poliţiştii din Satulung , au intervenit la un scandal în familie, unde poliţişti au constatat că o femeie de 38 de ani, din localitate, a fost agresată atât ea, cât şi cei patru minori ai ei, de către concubinul ei în vârstă de 41 de ani. În cauză au fost întocmite documente de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie şi s-a emis ordin de protecție provizoriu.

Vom reveni și cu informații oficiale

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.