ACTUALIZARE 2: SIGHETU MARMAȚIEI – Două victime încarcerate după ce s-au izbit cu mașina de un stâlp. Soția șoferului a decedat (galerie foto / VIDEO)

0
3117

Un grav accident de circulație s-a produs la ieșirea din Sighetu Marmației spre Vadu Izei. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de un stâlp de la rețeaua electrică.

În urma impactului două persoane au rămas încarcerate. O victimă este conștientă dar cealaltă este în stare de inconștiență.

La fața locului s-au deplasat echipajele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD, pompierii de la descarcerare și echipajele poliției.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Ieri, la ora 14:28, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Făget din oraș. 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat de 62 de ani din județul Sălaj a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat cu un elicopter la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

De asemenea o femeie în vârstă de 65 de ani pasageră în autoturism a suferit leziuni grave şi a decedat la spital.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând ai fi recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii continuă cercetările.

ACTUALIZARE 2

Șoferul a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul din Baia Mare. Trebuie să menționăm faptul că în urma impactului violent un braț al femeii i-a fost pur și simplu smuls, medicii găsindu-l pe partea carosabilă. Din păcate aceasta a decedat.

Conform unor informații cei doi soți se ducea spre casă după ce și-au petrecut concediul în Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.