EXCLUSIV: Un tânăr l-a bătut pe un localnic, a distrus mașina poliției, o terasă din Ocna Șugatag (ACTUALIZARE)

0
2845

Caz incredibil sâmbătă seara în stațiunea turistică Ocna Șugatag. Un tânăr din localitate a provocat un scandal monstru fiind cu greu imobilizat de polițiștii chemați la fața locului.

Un cititor al site-ului nostru ne-a relatat în exclusivitate ce s-a întâmplat acolo:

”Aseară în comuna noastră a fost un caz extrem de grav. Este vorba despre un tânăr beat care a vrut să îl omoare pe un băiat din sat. Acesta stătea pe o terasă din sat a venit la el și a vrut să îl bată. Prima dată a intrat cu scuterul direct în masa la care stătea tânărul. Un pic și îi rupea picioarele. Apoi l-a tras de acolo și l-a bătut. Era cu un prieten de-a lui. Dacă nu era doamna proprietară îl omora pe săracul băiat. L-a tras pe jos după el ca pe un câine vrând să îl ducă în spatele blocului să îl spânzure. Nu se poate așa ceva.

Apoi a start ușile localului, a spart mașina poliției care a venit la intervenție, a distrus mașina proprietarei localului. Un jandarm din echipajul de intervenție ne-a spus că nu a mai văzut așa ceva. 7 infracțiuni comise în nici 20 de minute. Tânărul are antecedente și mereu a scăpat basma curată. ”

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

“Aseară, în jurul orei 22.45, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la un scandal produs într-un local din oraș.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, un tânăr de 23 de ani, a provocat avarii cu un suport metalic autospecialei de poliție.

Pasager pe scuter se afla un alt tânăr de 19 ani, împreună cu care a agresat fizic un bărbat de 36 de ani, aflat pe tarasa localului.

Totodată aceștia au distrus ușa de acces în local.

Conducătorul scuterului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat în exclusivitate pentru baimare24.ro, ag. şef Romeo Tămășan, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

sursa foto: facebook.com/suspect scandal Ocna Șugatag

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.