UNTOLD își premiază cei mai înfocați fani! Iată cum poți face parte din povestea celui mai iubit festival.

0
83

Cele mai memorabile momente de-a lungul celor 5 ediții, salvate în telefonul fiecărui fan, vor face parte din aftermovie-ul Untold 2020.

Anul 2020 este unul special, dar organizatorii UNTOLD pregătesc mai multe momente deosebite pentru următoarea perioadă, chiar dacă nu ne vom putea revedea fizic la festival.

Fanii UNTOLD sunt personajele principale în povestea magică din inima Transilvaniei, care se scrie deja de 5 ani. În acest an, organizatorii își doresc ca o parte din poveste să fie scrisă doar de fani, într-un capitol special numit “My Untold Story”. Acesta este doar unul dintre momentele inedite pregătite de organizatorii festivalului UNTOLD în această vară.  

Untold își premiază cei mai înfocați fani! Cum poți face parte din povestea celui mai iubit festival

De-a lungul celor cinci ediții, fanii festivalului și artiștii au trăit momente legendare, unice,  care, cu siguranță, sunt păstrate undeva bine în memoria telefonului. Anul acesta este unul deosebit în care amintirile fanilor vor face parte din aftermovie-ul UNTOLD 2020. 

Dacă au urcat pe scenă cu Robbie Williams, Jason Derulo sau Dimitri Vegas and Like Mike sau au reușit un selfie cu unul dintre artiștii preferați, tot ce trebuie să facă fanii festivalului este să trimită amintirea memorabilă pe https://untold.com/. Orice dovadă legendară din ultimii cinci ani găsită prin telefon sau prin social media poate fi premiată și poate ajunge la toți iubitorii festivalului. 

În această vară, amintirile și experiențele unice trăite în ultimii 5 ani în tărâmul magiei, acolo unde s-a simțit de fiecare dată puterea dragostei, pasiunea pentru muzică, unde mereu s-au pierdut în timp și spațiu alături de prietenii adevărați și unde au experimentat emoțiile autentice, de neuitat vor construi povestea din 2020 a festivalului UNTOLD. Așadar, fanii pot trimite momentele de magie de la UNTOLD și pot fi parte din Aftermovie-ul acestui an.

Fanii festivalului sunt așteptați să trimită amintirile lor până pe 24 iulie 2020.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.