EXCLUSIV VIDEO – ATAC ÎN STIL MAFIOT: Mașina personală a șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus incendiată cu cocktail Molotov la Moisei (ACTUALIZARE)

0
6395

Incident grav la Moisei. Un autoturism a fost incendiat în parcarea Izvorul Dragoș din localitatea Moisei.

Conform primelor informații se pare că în mașină a fost aruncat de persoane necunoscute un cocktail Molotov. Până la sosirea pompierilor vechiulul a ars în totalitate.

Mașina aparține șefului șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus. În zonă de nord a României, contrabanda cu țigări de proveniență ucraineană este în floare. Polițiștii de frontieră abia fac față asaltului contrabandiștilor. Nu este exclus ca incendierea mașinii să fie un semn venit din partea acestora.

Polițiștii criminaliști din cadrul Poliției Vișeu de Sus au deschis o anchetă în acest caz.

Actualizare IPJ Maramureș

video: Europol

Azi noapte, la ora 02.55, un bărbat domiciliat în comuna Moisei a sesizat poliția despre faptul că pe drumul principal în zona Izvorul Dragoș are loc un incendiu de autovehicul.

Polițiștii împreună cu pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului. S-a procedat la stingerea și lichidarea incendiului. Pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

Actualizare – ITPF Sighetu Marmaţiei

“Azi noapte, în jurul orei 03.00, mașina personală a șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, aflată într-o parcare lângă DN 18, pe raza localității Moisei, a fost incendiată.
La fața locului s-au prezentat polițiștii împreună cu pompierii care au procedat la stingerea și lichidarea incendiului.
În cauză, reprezentanții IPJ Maramureș au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale” – Iulia Stan, ITPF Sighet.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.