EXCLUSIV: TELENOVELĂ DE BORȘA: S-au bătut în mijlocul intersecției pentru o femeie cu… grade

0
3122

Caz incredibil azi noapte la Borșa. Surse din cadrul unității medicale din orașul de la poalele Pietrosului ne-au precizat că azi noapte la unitatea primire s-au prezentat doi bărbați care prezentau urme de agresiune.

Conform acestora aceștia s-ar fi bătut în mijlocul orașului, într-o intersecție. Sursele noastre susțin că bărbații s-ar fi luat la bătaie din cauza unei femei care ar fi angajată în structurile Ministerului de Interne.

Oamenii povestesc că povestea de iubire este mult mai spectaculoasă decât oricare telenovelă turcească. Femeia cu grade… l-ar fi părăsit cu două luni înainte de nuntă pe M.C. pentru R.H. iar acum aceasta s-ar fi întors la prima iubire. De aici și motivul scandalului între cei doi. R.H. l-ar fi lovit cu pumnii în față pe M.C. Cel care ar fi încercat să îi oprească ar fi fost un bărbat care în urmă cu ceva vreme a fost implicat în mai multe scandaluri în Borșa. Bărbatul agresat s-a dus la Poliție și apoi la UPU Borșa.

”În 28 iunie la ora 22.40 un bărbat domiciliat în Borșa în vârstă de 37 ani a sesizat poliția cu privire la faptul că în jurul orei 22.20 a fost agresat de către un tânăr de 27 ani din același oraș. Fapta s-ar fi comis pe strada Victoriei din Borșa. Întrucât prezenta urme de violență în zona feței bărbatul s-a prezentat la Spitalul din Borșa pentru îngrijrii medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.