ACCIDENT DN 18 LA VIȘEU DE JOS: A ajuns cu mașina în decor, după o depășire neregulamentară. A rămas fără permis pentru 60 de zile (foto/video live – actualizare)

0
2948

Un accident rutier s-a produs pe DN18, la ieşirea din Vişeu de Jos spre Leordina, astăzi în jurul prânzului.

Şoferul unei maşini a avut intenţia să depăşească coloana de maşini pe linie continuă, în curbă.

În ultimul moment a evitat impactul cu o maşină care circula în regim de taxi din sens opus. Doar prezența de spirit a acestui șofer a dus la evitarea unei tragedii.

Apoi, șoferul vinovat nu a mai reușit să controleze mașina pe carosabilul ud, a intrat în derapaj și s-a răsturnat în afara părții carosabile în stânga direcției de mers.
Din fericire nu au fost victime.

Foto/video: Mihai Perşe

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Siguranța pe drumurile publice și depistarea șoferilor care pun în pericol viața participanților la traficul rutier reprezintă  prioritatea polițiștilor rutieri.

Ca urmare a imaginilor  apărute în spațiul public, cu privire la un șofer care a efectuat o depășire periculoasă pe DN 18, între Vișeu de Jos și Leordina, provocând producerea unui accident cu pagube materiale, vă informăm că polițiștii Serviciului Rutier au demarat activități specifice în vederea identificării acestuia și luării măsurilor legale.

Astfel, a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din Repedea, care a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere în vederea suspendării pentru 60 de zile.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.