Galerie foto: 100 gospodării izolate și fără energie electrică, drumul distrus de ape. Magistrala de apă a orașului afectată

0
1052

Imagini apocaliptice la Borșa pe văile Cercănel și Bilț. Apele învolburate au distrus drumul de acces pe străzile respective astfel că 100 de case au rămas izolate. A fost oprită alimentarea cu energie electrică a peste 100 de gospodării. Populația este în stare de alertă, iar administrația locală a intervenit de urgență cu excavatoare.

“A plouat de 24 de ore neîncetat. Este afectată magistrala de alimentare cu apa potabilă a orașului. Peste 100 de locuințe de pe strada Cercănel au ramas izolate. Alte 100 de case  de pe strada Birț, vor rămâne în această noapte fără alimentare cu energie electrica. Mâine avem bacalaureatul și în Borșa. Vom face tot posibil ca elevii să ajungă în timp util la examen dar și să aibă parte de condiții optime. Dacă va fi nevoie vom ajuta persoanele în nevoie cu ajutor medical dar și materiale pentru a repara stricăciunile făcute de furia apelor” a declarat Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.