Ireal.ro pregătește primul și cel mai mare Netshow virtual de 1 iunie!

0
378

Ireal.ro este prima companie din România de realitate virtuală mixtă, care se pregătește de primul show interactiv online.

Lumea ireal.ro se deschide pe 1 iunie începând cu ora 15:30, cu un DJ Set interactiv asigurat de DJ Antena, în care ai șansa de a vota LIVE piesa următoare.

La ora 16, totul VA FI BINE! Gașca Zurli, Andra Gogan și Magicianul Robert Tudor îi așteaptă pe copii să ia parte la un live interactiv, într-un decor ireal plin de ghicitori. Magia și jocul se vor îmbina și, timp de o oră și jumătate, copiii vor putea vorbi cu personajele lor preferate.

De la ora 17:30, veți putea vedea concertul DeMoga & Friends. Mark Azekko, Zadi, Irina Flow, Eneli, Norya, Tobi Ibitoye și Alexander Sambo vor face spectacol, timp în care fanii sunt invitați să doneze pentru cauzele care încă mai au nevoie de sprijinul nostru.

De la ora 18 începe NETSHOW, primul show online desfășurat în mixed reality, pe site. Jo, Emil Rengle, Juno, Feli, Liviu Teodorescu, Jean Gavril, Nicole Cherry, Florian Rus, Mimi, Nicoleta Nucă și Cristina Almășan vor presăra seara cu muzică bună, dans, râsete și provocări neobișnuite. Momentele vor fi prezentate de Marius Moga, Sebastian Dobrincu, Coțofan și Veverița.
De la 21:00, PROFM devine epicentrul distracției și organizează cel mai tare party virtual! Hiturile curg nestingherite timp de două ore, alături de DJ-ii tăi preferați, pe care îi asculți pe frecvențele PROFM. Așa că, pregătiți-va să-i urați bun venit viitorului, luând parte la primul maraton de entertainment virtual.

Platforma ireal.ro a fost creată de Marius Moga, împreună cu Sebastian Dobrincu

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.