FOTO ȘOCANT: O sigheteancă a ajuns victima ”dermatologului vedetelor”. A ajuns la spital în șoc anafilactic

0
816

Zeci de tinere susțin că și-au distrus tenul după ce au folosit produsele marca Plush Bio, create de Ioana Marinescu, supranumită în presa mondenă ”dermatologul vedetelor”. Câteva dintre ele s-au prezentat cu dovezile și în fața procurorilor, la începutul acestei luni, scrie Libertatea.ro.

Tinerele spun că au cumpărat produsele împotriva acneei deoarece erau promovate intens pe rețelele de socializare de vedete ca Gina Pistol, Dorian Popa, Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu, Lidia Buble, Andreea Tonciu, Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu sau Nicole Cherry.

“M-am trezit cu toată fața umflată, arătam ca un monstru!”

Alexandra Simon are 22 de ani și locuiește în Sighetu Marmației. Campania influencerilor a convins-o și pe ea să apeleze la serviciile Ioanei Marinescu, la începutul lui 2019. N-a fost nevoie de consultație față în față pentru a primi tratament, ci doar de câteva fotografii trimise pe WhatsApp.

foto: libertatea.ro

Câteva zile mai târziu, Alexandra Simon a ajuns pe perfuzii la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului din Sighetu Marmației. Făcuse șoc anafilactic. Și-a cerut banii înapoi și daune morale. N-a primit nimic.

“Am aflat că întreg tratamentul care m-ar fi ajutat ca fața mea să revină la normal ajungea la 1.500 de euro, într-o clinică privată. I-am spus toate acestea, iar doamna m-a blocat și nu a mai dat nici un semn de atunci”, a mai declarat Alexandra.

Citește întreg articolul pe Libertatea.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.