PRELUARE ACTUALMM: Șeful de post din Sarasău, bolnav de COVID-19, a scuipat și înjurat personalul medical de la Spitalul TBC. Acum este la terapie intensivă (actualizare)

0
1316

ActualMM.ro vă prezintă informații șocante cu privire la cazul șefului postului de Poliție din Sarasău. Bărbatul, internat în aceste momente la Spitalul Suport (TBC) a provocat o întreagă nebunie în spital și a stârnit panica printre asistenții și medicii care îl îngrijesc.

Surse medicale din cadrul spitalului ne-au dezvăluit că, încă de la internare, omul legii a avut un comportament recalcitrant cu personalul medical. În timp ce unii au fost înjurați, alții ar fi fost chiar scuipați de către șeful de post. Unele cadre medicale spun că urmează să depună plângeri pe numele bărbatului.

“L-a amenințat medicul curant că îl reclamăm la Grozavu. E foarte recalcitrant. Acum după-amiază s-a mai liniștit”, ne-au declarat surse din cadrul spitalului.

Se pare că starea de sănătate a bărbatului nu este tocmai una foarte bună. Acesta ar fi refuzat în repetate rânduri să poarte masca cu oxigen.

“Cred că e frustrat că a ajuns în situația asta. Nu pricepe că i se putea întâmpla oricui. Dacă refuză în continuare masca cu oxigen, poate ajunge pe ATI”, ne-au mai dezvăluit sursele.

ACTUALIZARE:

Din păcate, starea șefului de post al Poliției din localitatea maramureșeană Sarasău s-a agravat. Bărbatul a fost transferat la secția de Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Suport. Se pare că bărbatul ar suferi și de obezitate.

Știre în curs de actualizare.

*Așteptăm un punct de vedere (fie pe Whatsapp, fie pe adresa de e-mail a redacției) în cazul în care cei menționați în articol doresc să își exprime punctul de vedere.

Adrian Barbur/ ActualMM

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.