FOTO CITITORI: ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR – ”Rechin” cu mașina instituției pe ruta Baia Mare – Târgu Lăpuș (ACTUALIZARE)

0
1663

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis câteva fotografii realizate astăzi în Baia Mare, reclamandu-ne totodată faptul că șoferul unei clinici private realizează și transport persoane de la ”stop”, fără a fi îndreptățit să facă lucrul acesta.

Din acest motiv noi publicăm fotografiile și așteptăm și un punct de vedere al instituțiilor abilitate și chiar a firmei respective.

”E normal să iei oameni la ocazie cu o astfel de mașină? Pozele le-am făcut astăzi dimineață în jurul orei 8.40 pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Circula pe ruta Baia Mare – Târgu Lăpuș. Și nu este prima zi când face lucrul acesta. Piraterie curată. Nu suntem oare în perioadă de pandemie?” ne-a scris cititorul nostru B.A.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre se pare că firma s-a autosesizat în acest caz. Au discutat cu șoferul iar acesta a precizat faptul că a oprit pentru a-și lua soacra ce aștepta la ocazie. Se pare că fotografia ar fi fost făcută de o persoană care ar practica pirateria rutieră, susțin aceștia. Șoferul a fost sancționat cu avertisment și i s-a pus în vedere faptul să nu mai oprească pentru a lua persoane străine în vehicul.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.