EXCLUSIV VIDEO: ȘOCANT ÎN ROMÂNIA: S-au bătut cu săbiile în parcarea unui supermarket din Baia Mare. Apoi au năvălit în interior

0
7337

În aceste momente echipaje ale Poliţiei Municipiului Baia Mare, mascaţii de la IPJ Maramureş, jandarmi, poliţişti locali şi ambulanţa au fost solicitate să intervină după ce mai multe persoane înarmate cu săbii au dat buzna într-un supermarket de pe str. Grănicerilor din Baia Mare.

știre în actualizare

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma unui apel pe 112 care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi s-au deplasat de urgență în parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor.

Ca urmare a intervenției polițiștilor starea conflictuală a fost aplanată, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate și urmează a fi conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În continuare se desfășoară verificări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a comis fapta semnalată, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.