EXCLUSIV – FIUL DEPUTATULUI A FOST CONFUNDAT DE POLIȚIȘTI. Ce spune Poliția

0
3152

Revenim cu informații referitoare la incidentul petrecut într-un supermarket de pe str. Grănicerilor din Baia Mare.

Conform informațiilor furnizate de deputatul de Maramureș, fiul acestuia a fost confundat de forțele de intervenție, încătușat și dus la poliție pentru audieri.

”Fiul meu a fost la supermarket pentru câteva cumpărături când a izbucnit incidentul. Mașina cu care s-a deplasat la magazin a fost confundată de către polițiști cu un alt vehicul asemănător. Fiul meu a fost încătușat, trântit la pământ și dus la poliție pentru audieri. Acolo și-au dat seama de greșeala comisă, iar fiul meu a fost lăsat să plece. Acesta nu a fost nici măcar martor la incidentul petrecut în parcarea supermarketului.” ne-a declarat în exclusivitate deputatul de Maramureș

Surse din rândul anchetatorilor ne-au confirmat faptul că fiul deputatului are calitatea de martor fiind și audiat în acest sens.

ACTUALIZARE 6 – IPJ MARAMUREŞ

În urma evenimentului de ieri de la Baia Mare, care a impus necesitatea restabilirii climatului de ordine și siguranță publică au fost identificate, legitimate și conduse la sediul Poliției municipiului Baia Mare mai multe persoane.

Activitățile investigative și procedurale efectuate au condus la clarificarea situației de fapt și identificarea tuturor participanților la conflictul respectiv, inclusiv a unor martori la acest eveniment.

La momentul intervenției la fața locului una dintre aceste persoane a fost indicată de către alte persoane prezente ca fiind participantă la conflictul de referință, context în care a fost interceptată, imobilizată și condusă la sediul poliției, stabilindu-se ulterior că nu a fost implicată în eveniment.

Facem precizarea că toate activitățile au fost realizate cu respectarea prevederilor legale, reafirmând că prioritatea instituției noastre este prezervarea permanentă a climatului de ordine și siguranță publică.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Știre inițială

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.