FOTO/VIDEO: MM-01-MBM parcare pe trotuar, amendă de la Poliția Locală Baia Mare. Încălcarea marcajului dublu continuu pe bd Traian după ce echipajul plecase

2
2156

Baia Mare. 30 aprilie 2020. ”Jepanu” alb înmatriculat MM-01-MBM (numărul de înmatriculare nu are nimic de-a face cu Primăria Baia Mare pentru că nu este mașina instituției amintite) era parcat ostenativ pe trotuar în fața unui magazin la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare.

Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare aflat în zona s-a oprit, a fotografiat vehiculul parcat neregulamentar, iar sancțiunea contravențională a lăsat-o în parbriz.

După plecarea echipajului rutier de la Poliția Locală Baia Mare a venit și șoferul nervos. A urcat la volan și a efectuat manevra de mers cu spatele PE TROTUAR, PRINTRE PIETONI.

Apoi odată ajuns în bulevardul Traian a mai încălcat odată legislația rutieră: A EFECTUAT VIRAJUL LA STÂNGA ÎNCĂLCÂND MARCAJUL DUBLU CONTINUU.

Nu știm dacă la volan era chiar fostul deputat și fost primar interimar, fost consilier local Mircea Dolha pentru că mașina înmatriculată cu MM-01-MBM era pe vremuri a dânsului. Cititorii noștri susțin că era chiar dânsul.

vom reveni cu detalii despre acest subiect

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.