FOTO/VIDEO CITITORI: 1 mai 2020 – Furtună peste Baia Mare. Ploaia ”acoperirea perfectă” pentru gratarul de la colțul blocului

0
1864

A fost cod galben de ploi torențiale pentru mai multe localități din județul Maramureș. Timp de aproape două ore Baia Mare, Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare, Ulmeni, Tăuții-Măgherăuș, Copalnic-Mănăștur, Șisești, Mireșu Mare, Satulung, Recea, Dumbrăvița, Cernești, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Groși, Ardusat, Săcălășeni, Coltău, Vima Mică, Coaș, Boiu Mare a fost vizate de frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, local averse care vor cumula 20…25 l/mp, izolat grindină de dimensiuni mici.

Iar ploaia torențială nu s-a lăsat așteptată. Participanții la trafic abia-abia au văzut la câțiva metri în față din cauza perdelei de apă.

Totuși, pentru unii băimăreni a fost motiv de ”acoperire perfectă”! Au scos gratarul lângă bloc și cu toate că încă ploua au aprins focul.

În imaginile video primite de la cititorii noștri de data aceasta nu bărbatul se ocupă de gratar, ci femeia! Bărbatul doar ”stă de șase” alături de copil (trebuie spus că avea mască de protecție!) din scara blocului. Nu de alta dar să nu apară ”organul” și să ne amendeze că am încălcat ordonanța militară.

Imaginile video nu mai au nevoie de niciun comentariu

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.