UNTOLD organizeaza cel mai mare party de acasă – “OVERNIGHT”

0
858

Unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, și televiziunea PRO TV, le aduc tuturor românilor distracția la ei acasă, cu un live show unic, OVERNIGHT. Este pentru prima dată când show-ul îl fac oamenii de acasă. Ei vor avea ocazia să intre în direct pe PRO TV cu gazda emisiunii, Cabral, dar și cu artistii UNTOLD, reușind în acest fel să facă împreună cel mai mare party de acasă.

UNTOLD și PRO TV, prin producția OVERNIGHT, aduc atmosfera de festival în fiecare casă din România, precum și o doză de optimism și bucurie. Toată lumea, dornică de distracție, este invitată să-și pregatească cele mai haioase outfituri și set-up-uri de party, pentru cea mai mare petrecere de 1 Mai. 

PROGRAMUL PRODUCTIEI OVERNIGHT de vineri, 1 mai

  • 22:00 – warm-up live cu DJ Pascal și invitații INNA, Grasu XXL, Dirty Nano
  • 23:00 – start OVERNIGHT live pe protvplus.ro și untold.com
  • 01:15 – warm-up live cu Dimitri Vegas, Lost Frequences, Sunnery James & Ryan Marciano, Danny Avila

Pe lângă distracție, cei care petrec în noaptea de 1 Mai pot face și o faptă bună. Pe durata show-ului, românii pot dona pentru cauzele caritabile, intrând pe untold.com/united și pot alege să susțină proiectele Asociației Dăruiește Viață, dar si Asociatia Un singur Cluj.

  • Asociația Dăruiește Viață construiește primul spital modular din România. Un SMS, la 8826, cu textul IMPREUNA, trimite 2 euro în contul asociației. Mesajul poate fi trimis doar de pe teritoriul României.
  • Puteți susține și cauza Un singur Cluj prin achiziționarea unui bilet de solidaritate de pe unsingurcluj.ro. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.